Пятница, 26.04.2019, 03:14
Russische muziek door zangeres Evgenia Gergalova
Приветствую Вас ГостьNatalia Jevsukova

Natalia is geboren in Rusland, in de stad Barnaul regio Altai die grenst aan China en Mongolie. Toen ze zeven jaar was startte ze met balalaika. Tijdens haar studies op de middelbare school gaf ze les notenleer en was ze tegelijkertijd lid van het balalaika-schoolorkest. Nadien volgde zij verder onderricht aan het Conservatorium van Krasnojarsk bij Prof. Averim.
In die periode speelde zij zowel in folkgroepen als in orkesten. Natalia behaalde het diploma van soliste, balalaika-orkestlid, lerares balalaika en orkestdirigent.

Natalia doorkruiste met enkele volksmuziekorkesten en ensembles geheel Rusland. Ze toerde een maand in de Benelux rond met het Groot-Russisch orkest "Sibir", dat een bijzonder opgemerkt optreden in de Koningin-Elisabethzaal te Antwerpen gaf alsook enkele optredens voor de televisie. Sedert haar huwelijk geeft zij regelmatig concerten in Belgie voor een groot of klein publiek, en werkte zij mee aan artistieke projecten rond Russische thema's zoals deze op de "Gentse Feesten" en in "de smidse van het zuiderpershuis" te Antwerpen.

Zij gaf muzikale omlijsting bij poezie-voordrachten rond Poesjkin. Naast haar eigen CD "The World of Balalaika", waarin zij zowel muzikale nummers brengt als volksliederen, werkte zij ook mee aan een CD opname van Mariusz Radwanski en aan een CD ten voordele van de Tjernobyl-kinderen. In 2004 nam zij deel aan de opnames van de CD "From Russia with Love" van HLotti.

Zij gaf concerten in het cultureel-centrum in Asse, waarbij ook het Tirim-kwartet mee optrad. In het gemeentehuis te Temse, alsook in het buitenland, o.a. in Geneve bijgewoond door Sophia Loren en diplomatieke vertegenwoordigers. Met Karin Van Steenlandt vormt zij het Andrejev-duo, met Frank Desramault en Filip Malfait brengt zij met het Averin-Trio muziek voor Balalaika, gitaar en dwarsfluit. 

Met Evgenia Gergalova brengt zij een typisch Russisch repertoire, samenzang en solonummers, alsook instrumentale nummers, waarbij zij beiden vol enthoesiasme hun muzikale kennis en ervaring naar voor brengen.

Statistiek


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Ingang vorm

Calender

«  Апрель 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Copyright evgeniamuziek © 2019 | Сайт управляется системой uCoz